Powermed - opinie użytkowników.

Re: Powermed - opinie użytkowników.

Postprzez Wanda 23 lut 2010, o 09:09

malinko, ależ oczywiście - lepsze takie 30 minut, niż nic.
igllo, to bardzo dobrze, ze po zmianie soli Ci nie przeszkadza jodowanie.
Lalko, ja równiez znacznie wiecej czasu spedzalam na sprzataniu, a dzięki Powermedu znacznie szybciej można zrobic. Ale mimo wszystko teraz nie musze sie ze wszystkim gonic i wychodzi tak jak wychodzi.
Wanda

Postprzez dream 23 lut 2010, o 10:23

Jolu - to wspaniale, że Twoj mąż tak Ci pomaga.
sosna - no tak, ma się mało czasu, ale odpoczywać można równiez z rodziną.
Wanda - powermed daje dodatkowe chwile z rodziną i to chyba jest najlepsze.
iglla - mam nadzieję, że teraz już będze wszystko dobrze z jodowanym powietrzem.
dream

Postprzez emilka 23 lut 2010, o 11:31

sosna - zdecydowanie łatwiej zapewne idzie organizować czas. Przy dzieciach, wydaje się tak, trzeba ciagle coś robić.
malina - oczywście, że regeneruję siły. Ale mimo wszystko lubię sobie tak nic nie robić. leniuch ze mnie ;P
iggla - mam nadzieję, że jodowanie powietrza z nową solą przyniesie skutki.
emilka

Postprzez Daga 23 lut 2010, o 13:33

Daga, masz rację, dobrze się stało, że twoja córka ma wykrytą alergię. Dzieki temu szybciej mozecie odpowiednie reagowac ;)

Wanda, oczywiście, że możemy zareagować. Mamy przpisane tabletki i w razie kichania, to wpierw sprawdzić, czy to alergia, czy rzeczywiście przeziębienie.
iggla, może ja też zmienie sól do jodowania... Niby mi nie przeszkadza, ale jakaś już taka zwyczajna się zrobiła...
Daga

Postprzez iglla 23 lut 2010, o 14:45

wanda - ja się bardzo cieszę że mogę jodować powietrze. A ta sól jakoś na mnie tak pozytywnie działa. czuję się bardzo dobrze.
dream - też mam taka nadzieję. Staram się nie za dużo wsypywać, więc myślę, ze uda mi się przyzwyczaić do tego jodowania.
emilko - już powoli zaczyna. Mam nadzieję, ze dalej bedzie przynosilo.
daga - spróbuj. Mnie poprzednia sól bardzo przeszkadzała, a teraz jest znacznie lepiej.
iglla

Postprzez Wanda 23 lut 2010, o 15:50

dream - u mnie w domu podczas sprzątania tez mamy chwilę dla siebie. Chociaż zwykle wtedy się przekomarzamy, bo każdy chce innego olejku aromatyzującego użyc.
Daga - skutki alergii są różne i im wcześniej się wie, że się jest uczulonym, tym lepiej się później można leczyć.
iglla - cieszę się razem z Tobą, że ta sól Ci pomaga i odczuwasz to :)
Wanda

Postprzez sosna69 24 lut 2010, o 09:18

Macie rację - z Powermedem można zorganizować sobie czas. Szybciej zrobić porzadki i więcej czasu poświęcić rodzinie i sobie. U mnie mimo sprzątania i tak w domu zawsze jest coś do roboty i myślę tak jak Wanda żeby zmienic plan dnia. Może to coś pomoże.
sosna69

Postprzez dream 24 lut 2010, o 10:17

iggla - myslę, że teraz juz bedzie tylko lepiej u Ciebie z jodowaniem ;)
Wanda - u mne w domu kazdy sam sprzata. Ale sprzątanie idzie szybciej, więc dzięki temu można później wspólnie miec trochę czasu. Może spróbuję namówić rodzine na wpsólne porządki...
dream

Postprzez Kissia 24 lut 2010, o 11:15

emilia, malina - ja się bardzo cieszę, że mogę spokojnie oddychac powietrzem w domu. Nic juz ni poowoduje, że mam jakieś objawy alergiczne. Również mam nadzieję, że zawsze będziemy czuć się dobrze z powermedem.
U mnie jodowanie powierza nie jest często robione. Mieszkamy nad morzem, więc możemy wdychać naturalny jod. Wolimy robic w domu aromatyzację i szczerze powiem, że ulubione zapachy, to jakichś owoców - cytryna, pomarańcza i truskawka.
Kissia

Postprzez Harmonia 24 lut 2010, o 12:20

Harmonia, przy dzieciach bardzo ciężko. Nawet jak gdzieś wyjadą - jak teraz na ferie, to nie da się zrelaksować, bo się martwi o nie.
Wando, oj tak. Masz rację. Zwykle martwi się o dzieci przez cały czas, a zwkłaszcza wtedy, kiedy ich niema obok nas.
iggla , to bardzo dobrze, że mozesz jodować powietrze bez problemów Oby tak dalej.
Harmonia

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Powermed - opinie